Presentation

Hej och välkomna till min blogg som nu enbart kommer att handla om hästar. Hade samma blogg innan men med helt annat  innehåll som inte passade mig. Nu gör jag ett nytt försök och ska enbart hålla mig till mitt eget intresse inom ridsporten.

Eftersom jag skapade kategorin " Ny läsare?" så kommer jag berätta lite om mig själv och min häst i detta inlägget så att det blir lättare för er nya läsare att läsa om oss och följa med från början.


HONEY BABE

Honey köpte jag för ganska exakt ett år sedan. hon är ca 165cm hög och har både fullblod/halvblod i sig. Hon är född 2002 i Norge.
Hennes pappa är Löjtnandshjärta men är inte speciellt känd, Men han vann huntingen 2 år i rad i falsterbo år 2005 och 2006. När jag köpte henne så var hon inte alls speciellt inriden då hon nyligen hade kommit till sverige och innan de haft föl i Norge där hon ursprungligen kommer ifrån. Hon var inte tävlad eller tränad något innan hon kom till mig, Nu har vi däremot startat några klubtävlingar
   

SOFIE

Sofie heter jag och bor i Jönköping, jag blir 18 år i november och har ridit i ett par år.
Jag började rida på ridskola rätt sent och var väldigt nervös till en början, Men ända sen jag var liten har jag alltid dragits till hästar. Jag tyckte bara mer och mer om att rida och vistas i stallet och kände att jag inte nöjde mig med att rida en gång i veckan. Jag började leta hästannonser för fullt en kväll och fick fram en annons på ett halvblod som verkade passa mig. Pappa fick syn på annonsen och var iväg i smyg och kollade på honom. efter ett par dagar kom han med den stora nyheten om att jag faktiskt fick följa med och provrida en häst.                                                                                           Han passade mig perfekt och jag lärde mig otroligt mycket på honom (Czar) hette han och var ett polsk halvblod. Det var på honom jag lärde mig grunden och lite till innan jag insåg att han längre inte passade mig. då hade jag haft honom i ett och ett halv år.
   Nu däremot är det Honey som gäller och jag känner att vi kommer att kunna utvecklas enormt mycket  tillsammans.
Jag har redan lärt mig otroligt mycket på henne och jag har mycket kvar att lära som jag bara ser fram emot <3

Kommentarer
Postat av: amanda

ursöt

2009-08-14 @ 16:53:29
URL: http://amandajennifer.blogg.se/
Postat av: sofie

tack :)

2009-08-14 @ 17:13:56
URL: http://sofielou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback